PRIRODNI AFRODIZIJAK

Srbi tvrde da imaju najjači lijek za potenciju na svijetu!

DEPO PLUS01.10.14, 08:28h

Srbi tvrde da imaju najjači lijek za potenciju na svijetu!
Goji bobice, latinskog naziva Lucium Barbarum su supernamirnica, izuzetno popularna u svijetu posljednjih 10-ak godina. To je grm sa crvenim bobicama. Potječe s Tibeta i obronaka Himalaja

Premda se u tradicionalnoj istočnjačkoj medicini koriste od davnina, zapadne kulture su ih otkrile nedavno i svrstale u supernamirnicu.
 

Iznimno su jak prirodni antioksidans Američki ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) je bobice svrstao u iznimno jak prirodni antioksidans.
 

No, prema pisanju portala novosti.rs, te su bobice najsnažniji prirodni afrodizijak, te lijek protiv muške neplodnosti i impotencije jer pojačavaju lučenje testosterona u organizmu.
 

Goji bobice, osim što poboljšavaju mušku potenciju i čiste organizam od slobodnih radikala, ubrzavaju i metabolizam, poboljšavaju vid, smanjuju razinu šećera i kolesterola u krvi, poboljšavaju cirkulaciju, jačaju organizam nakon bolesti, usporavaju starenje i pospješuju pamćenje.
 

Predsjednik Udruženja za ljekovito bilje, Nebojša Stanojević, otkrio je za Novosti kako je u selu Nikolinac pronašao jedan primjerak tog 'zlata vrijednog' grma koji ima iznimno izdašan plod.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook