GODINE IM NE MOGU NIŠTA

Ove zvijezde su i u šestoj deceniji života prelijepe i neodoljive

Showbizz30.09.14, 15:32h

Ove zvijezde su i u šestoj deceniji života prelijepe i neodoljive
Vrijeme im donosi samo pozitivne promene, pa su lepjota i zrelost u njihovom slučaju prava kombinacija
Što zrelije, to ljepše, ove glumice se ne predaju. Vrijeme im donosi samo pozitivne promjene, pa su ljepota i zrelost u njihovom slučaju prava kombinacija.

 

Monica Bellucci

 

Monika Beluči

 

Glumica danas puni 50 godina. Lijepa kao na početku karijere Monica ne namjerava da uspori, velike uloge je tek očekuju, a njene fanove pravo uživanje u njenom talentu i ljepoti tek očekuje.

 

Demi Moore

 

Demi Mur

 

Demi Moore (52) je odavno riješila da svoj mladalački duh sačuva zauvijek. Taj posao joj uveliko olakšava mladalački izgled kojim može da parira i natno mlađim koleginicama.

 

Sandra Bullock

 

ztr

Sandra Bulock je ove godine napunila 50 godina, svojim izgledom nameće pitanje: "Kako može da izgleda ovako na pragu šeste decenije?".
 
 
Jodie Foster

 

Krije tajnu: Džodi Foster

 

Jodie Foster (52) je svakim korakom tokom višedecenijske karijere pravila iskorake od uobičajenog. To čini i kada je riječ o izgledu, morala je da bude "fenomen" i na ovom polju.

 

Julianne Moore

 

Divno na prvi pogled

 

Julianne Moore (53) svojim nonšalantnim stavom osvaja milione. Pedesete su toliko lijepe da bi bilo koja žena mislila na godine, kao da poručuje glumica. Slažemo se sa njom.
 
 
 
(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook