VIDEO/ PRIČA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA

Nakon 30 godina u šumi se pojavila djevojčica bez zjenica i bjeloočnica

Hronika29.09.14, 19:51h

Nakon 30 godina u šumi se pojavila djevojčica bez zjenica i bjeloočnica
Prema tvrdnjama gospođe, imala je bliski i vrlo neugodan susret s djevojčicom od 10 godina koja osim što je navodno nestala i prvi put se pojavila prije 30 godina, pripada djeci znanim i kao Black Eyed Kids

Nakon dojave jedne gospođe koja se šetala s kčeri u šumi Cannock Chase, Staffordshire, Velika Britanija, Lee Brickley, autor brojnih knjiga o paranormalnim pojavama, među kojima i UFOs Werewolves & The Pig-Man: Exposing England’s Strangest Location – Cannock Chase, odlučio se iznova pozabaviti tim fenomenom.

 

Prema tvrdnjama gospođe, imala je bliski i vrlo neugodan susret s djevojčicom od 10 godina koja osim što je navodno nestala i prvi put se pojavila prije 30 godina, pripada djeci znanim i kao Black Eyed Kids. To su djeca koja izgledaju zastrašujuće jer umjesto zjenica i bjeloočnica imaju potpuno crne oči.

 

'Nakon što sam čula strašne krikove, prestrašeno sam počela gledati oko sebe. Okrenula sam se i ugledala devojčicu ne stariju od 10 godina kako drži ruke na očima. Pitala sam je li sve u redu i je li ona vrištala. Na to je curica spustila ruke, otvorila oči koje su bile potpuno crne. Šokirana, zgrabila sam kčer i počela trčati a nakon što sam se okrenula u pravcu gdje je stajala djevojčica, nje više nije bilo', izjavila je neimenovana žena.

 

 

 

Brickley tvrdi da je istu priču čuo i od svoje rođake, koja je u istoj šumi 1982. godine vidjela istu djevojčicu. Također objašnjava kako neki ljudi misle da se radi samo o legendi dok drugi zaista vjeruju u njihovo postojanje, ali ne može se pobjeći od činjenice da su djeca s crnim osobama viđena diljem svijeta.

 

Istina ili laž, prosudite sami.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook