IZBORI 2014/ IZNESITE VAŠE MIŠLJENJE O OVOME SPOTU I HIMNI

'Birajmo najuspješnijeg Bošnjaka': Promotivni video Fahrudina Radončića i nova himna SBB-a

Front29.09.14, 19:27h

'Birajmo najuspješnijeg Bošnjaka': Promotivni video Fahrudina Radončića i nova himna SBB-a
SBB je predstavio promotivni spot kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Fahrudina Radončića. U spotu se navode najznačajnija djela koje je Radončić do sada ostvario te se građani pozivaju da na izborima glasaju za 'najuspješnijeg Bošnjaka'. iznesite vaše mišljenje o ovome uradtku?

U spotu  između ostalog možete čuti:

 

"Njegova djela govore sama za sebe. O uspješnim ljudima glas se pronosi daleko. Građani i građanke prepoznali su ko je bio i ostao uz narod, ko je iz naroda i ko je njihov izborni favorit.

On nije pristao da bije vlastiti narod, radnike, socijalno ugrožene, omladinu, koji su se pobunili protiv zuluma nepravedne i odnarođene elite, majstora korupcije, rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, nepotizma i lopovluka svake vrste - navedeno je u saopćenju SBB-a".

 

Također je istaknuto da Radončić potiče iz skromne radničke porodice te da je čovjek koji je naučio raditi i stvarati nove vrijednosti, graditelj, vizionar, uspješni poslovni čovjek koji zapošljava, ne uzima od naroda nego daje.

 

"SBB građanima i građankama nudi čovjeka koji nikada nije živio na budžetu, kojem politika ne treba ni za ličnu afirmaciju niti za sticanje materijalne koristi", tvrdi SBB čiji je Radončić lider.

 

Za Radončića također SBB navodi da on dobro zna kako se čuvaju interes, tradicija, vjera i običaji svog naroda, ali da ga to ne sprečava da sarađuje i gaji uvažavanje s drugima narodima u BiH i u susjednim državama, "našim prijateljima u Evropi, Americi i svijetu, na dobrobit svih, u cilju mira, stabilnosti, za cunami pravednosti i snažnog razvoja".

 

 

Pogledajte spot:

 

 

Pored spota za Fahrudina Radončića SBB je odnedavno bogatiji za novu pjesmu, čiji je autor Aid Rifatbegović, poznat kao idejni tvorac službenog suvenira sarajevske Općine Stari Grad - "Sarajevska kocka",  rad koji je izabran između 100 pristiglih.

 

Ovaj kreativni Sarajlija, autor je stihova, muzike, kao i spota SBB-Fahrudin Radončić, koji već osvajaju srca, ne samo članova, kandidata i simpatizera SBB-a, nego i sve većeg broja građana i građanki, koji se identificiraju sa politikom SBB-a, odnosno nasušnom potrebnom građana BiH za promjenama, svrgavanjem loše vlasti na izborima 12. oktobra, te željom da se živi životom dostojnog čovjeka.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook