ČITAJ I PRIMIJENI

Nakon ovih savjeta ćete neuporedivno biti bolji u krevetu

DEPO PLUS27.09.14, 20:41h

Nakon ovih savjeta ćete neuporedivno biti bolji u krevetu
Bez obzira na to koliko mislili da znate kad je riječ o seksu i bez obzira na to što se smatrate odličnim ljubavnikom, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da u seksu budete još bolji

Progovorite i postavljajte pitanja


Žalosno je što se mnogi muškarci i žene srame otvoreno razgovarati o seksu. Potrebno je s partnericom razgovarati o tome što volite i što vas uzbuđuje. Nitko nikome ne čita misli. Mnogi pogrešno protumače neke signale kad je seks u pitanju, a ako nema komunikacije teško da ćete imati kvalitetan seksualni život. Progovorite o onome što volite i postavljajte partnerici pitanja kako bi saznali što ona voli.
 

Činite drugima ono što biste voljeli da drugi čine vama


Može se reći i: 'Ne čini drugima ono što ne želiš da oni tebi čine'. Uzajamnost i međusobno poštovanje ključ je za izgradnju sigurnog i ugodnog prostora u kojem možete uživati u seksu. Nitko ne bi trebao očekivati seksualne usluge kao što su oralni seks ili analni seks ako i sam to nije u stanju pružiti. Teško je razumjeti složenost ljudskog tijela ili pružiti zadovoljstvo bez spremnosti za obostranim istraživanjem.
 

Seks nije jedini put do njenog užitka


Poznato je da je muškarcima lakše postići orgazam nego ženama. Većina muškaraca ne može izdržati dugo u seksu, ali ne biste trebali računati na to da je seks jedini put do njenog užitka. Ako ne možete izdržati dovoljno dugo u seksu, a partnerica još nije došla do orgazma, milujte, ljubite, ližite... Koristite neke druge tehnike da biste još priuštili vrhunac. Pet minuta nekim ženama jednostavno nije dovoljno.
 

 

Ako nije vlažna - nije spremna


I ženska tijela poput muških imaju prirodne reakcije na uzbuđenje. Ako pokušavate penetrirati u ženu koja 'tamo dolje' nije dovoljno vlažna, teško da ćete i ona i vi uživati. Seks bi se trebao dogoditi kad su oba tijela spremna. Osim toga, i lubrikant može dobro doći.
 

 

Ne zamarajte se veličinom, fokusirajte se na tehniku


Bez obzira na veličinu penisa, svaki muškarac bi se trebao fokusirati na tehniku. Kao što je s penisima, tako je i s vaginama, nisu sve iste veličine. Dakle, puno je važnije kako koristite penis nego koliko je velik.
 

 

Klitoris funkcionira na tajanstvene načine


Klitoris je vrlo osjetljiv, sadrži najmanje 8.000 živčanih završetaka. Nije poželjna gruba stimulacija, snažan pritisak niti brzina. Bilo da koristite prste ili jezik, pratite partneričin govor tijela. I ne zaboravite na razgovor i pitanja. Možete joj ponuditi da se samozadovoljava, da sama stimulira klitoris prstima dok vi gledate. Ona sigurno bolje zna kako se to radi i što joj odgovara, neka vas nauči.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook