FOTO/ NEZAOBILAZAN DIO SVAKOG NESESERA

Uskoro u CM prodavnicama: Tri nova hit proizvoda Revelique Cosmetics

ŽENA iN25.09.14, 16:22h

Uskoro u CM prodavnicama: Tri nova hit proizvoda Revelique Cosmetics
Revelique Cosmetics ulazi u treću godinu poslovanja sa novim proizvodima koji će biti nezaobilazan dio svakog nesesera

 

Revelique Cosmetics je već dokazao kako se studioznim pristupom tržištu dolazi do srca kupaca. Recept je jednostavan: kvalitet, šik dizajn i dobro odmjerena cijena, ali i konstantno širenje prodajnog asortimana. Kako bi dali značaj ulasku u treću godinu poslovanja, ponuda Revelique Cosmetics-a je proširena sa tri nova proizvoda.

 

revelique-cosmetics
revelique-cosmetics-2
revelique-cosmetics-1

Tako će dame od sada moći uživati u ovim proizvodima: Podloga za puder u gelu (Make-Up Gel Base), 3u1 set korektora za lice (3in1 Concealer Kit), Bronzani puder za lice (Bronzing Powder).

 

- U 2013., koncentrisali smo se na razvoj novih boja. Ove godine smo odlučili da proširimo našu ponudu za lice, sa ciljem da našim klijenticama ponudimo nove proizvode kojima bi perfekcionirale ten. Primjetili smo da naše klijentice jako cijene proizvode za lice, posebno matte & lasting make-up, concealer i rumenila. To je bio jedan od razloga zašto smo upravo naše prve novitete razvijali na ovom polju. Nova tri proizvoda su apsolutni 'Must-have' koje bi svaka žena trebala koristiti ispod ili preko njenog make-up-a. Ovi proizvodi ne samo da prekrivaju male nepravilnosti, nego istovremeno ističu i prirodnu ljepotu svake žene – ističe Sarah Zelmanovics, voditelj razvoja proizvoda/Management, Revelique Cosmetics.

 

Novi proizvodi će biti dostupni u odabranim CM trgovinama od ponedjeljka 29. septembra.


Make-up gel base (podloga za puder u gelu)


Prozirna baza za ugodan i dugotrajan make-up. Bezuljni gel popunjava bore i nepravilnosti na koži, pore postaju rafinirane. Zahvaljujući baršunastoj gel bazi, make-up se nanosi lakše nego obično, a ten postaje nježan i ujednačen.


Bronzing powder (bronzani puder za lice)


Sjajan i svilenkast bronzani puder sa srednjom jačinom prekrivanja, za sve tipove kože. Daje koži svjež, prirodan i preplanuo izgled. Hidratantna formula sa hijaluronskom kiselinom stvara osjećaj lakoće na koži i pridonosi završnom baršunastom izgledu Vaše kože.

 

3in1 concealer kit (3u1 set korektora za lice)


Korektor sa visokim stupnjem prekrivanja u tri nijanse. Neutralizira crvenilo, prekriva tamne krugove ispod očiju i podočnjake, pokriva bore i nepravilnosti. Dugotrajna formula bijele gline i hijaluronske kiseline čisti kožu i daje učinak glatkoće. Lako se nanosi prstima ili pratećim aplikatorom.

 

Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brand iz Austrije. Visok kvalitet proizvoda Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike. Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim “šikom” i kvalitetom prestižnog branda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.
 

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook