NOVE PATETIČNE FLOSKULE

Dodik: Ja vjerujem u RS, a vi vjerujete meni, znam šta radim, pripremam referendum o otcjepljenju

Front22.09.14, 10:11h

Dodik: Ja vjerujem u RS, a vi vjerujete meni, znam šta radim, pripremam referendum o otcjepljenju
Kandidat SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da 'pravi uslove za referendum, jer to mora biti dostojanstven čin, a ne odluka koja će dovesti do bilo kakvih neprijatnosti, jer on nije ratni lider'

Dodik je sinoć rekao na predizbornom skupu u Bijeljini u obraćanju građanima da "zna da i oni, kao i on, ne vjeruju BiH koja će sigurno otići“.
 

- Ja vjerujem u RS, a vi vjerujete meni. Znam šta radim.

 

Vratićemo naše nadležnosti koje su oduzete od Republike Srpske - naveo je Dodik, objavljeno je na službenoj stranici SNSD-a (snsd.org).
 

Dodik je optužio BN televiziju "da laže“.
 

- Ako sam ja kao predsjednik RS kriminalac, onda slijedi da je cijela RS kriminalna tvorevina. Srbi su u svim ratovima bili na strani pravde i pobjednika, a Velika Britanija je uvijek činila zlo na ovim prostorima srpskom narodu. Tako su nas prevarili i uveli nas u veliku Jugolasviju. Znam da i vi kao i ja ne vjerujete BiH koja će sigurno otići. Ja vjerujem u Republiku Srpsku, a vi vjerujete meni. Znam šta radim - naveo je, između ostalog, Dodik.
 

Naveo je i da je Srbija "u težoj situaciji nego RS", te "da smo nakon sastanka s ruskim predsjednikom Putinom bili prva vijest prvog programa Ruske televizije“.
 

Na predizbornom mitingu u Bijeljini govorili su i drugi kandidati SNSD-a na predstojećim izborima.

 

(FENA/dh)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook