KAKO NAM PRODAJU MAGLU

Stvari koje djevojke uvijek rade u filmovima, ali nikad u stvarnom životu

Lifestyle21.09.14, 21:02h

Stvari koje djevojke uvijek rade u filmovima, ali nikad u stvarnom životu
Sigurno ste primjetili da djevojke u romantičnim komedijama uvijek imaju savršenu šminku (čak i u krevetu), nikad ne ponavljaju istu odjevnu kombinaciju, briju savršeno glatke noge i povrh svega uvijek imaju srećan kraj. Dosta je više, i mi smo napravili listu svih stvari koje nas nerviraju jer se NIKAD ne događaju u stvarnom životu

1. Glumice koje sa savršenom kosom i šminkom ležu u krevet ili upravo ustaju iz njega. Mi smo raščupane, podbule i imamo podočnjake kad se probudimo, hvala lijepo! Ma, samo pogledajte tu sjenku na njenim očima!
 

2. Žene sa djecom izgledaju savršeno. Aaammmm, ne. Žene sa djecom su uglavnom u haosu, nose tri torbe, udobnu odjeću i drže dijete čvrsto za ruku.
 

3. Seks sa grudnjakom. Ne znamo za vas, ali realno, osim ako se ne stidite svog tijela, teško da ćete zaboraviti da skinete brus. Dakle, Christina Hendrix je tu, i on joj neće skinuti brus? Ma daaaaj...
 



4. Gavni problem u filmovima - glavni lik sjedi, odmara u svojoj dnevnoj sobi i - nosi cipele! Ko još nosi cipele po kući? Možeš tri puta da budeš Brad Pitt, ali ako mi staviš blatnjave cipele na sto, letiš napolje!

 

5. Svaka najbolja prijateljica u svakom filmu iz univerzuma romantičnih komedija je super liberalna, hiper seksualna i nikad ne govori o svojim problemima. Dakle, na sve strane Samante iz "Seks i grad"? Pa onda niko ne bi bio sa neurotičnim glavnim glumicama!
 

6. Svaka mama gura kćerku da se uda. Stvarno? Stvarno? Ljudi koji pišu ove stvari su malo zaglavljeni u 19. vijeku...
 

7. Nikad ne ponavljaju odjevne kombinacije. Nikad. To je nemoguće. To bi značilo da imaju ormare koji su poput torbe Mary Poppins!
 



8. Imaju prijateljicu, ili su ta prijateljica koja je uvijek zla prema svakom dečku jer je "zašitnički nastrojena". Paaa, ne. Ne znamo za vas, ali žene koje mi znamo teško mogu da podnesu nekoga ko je zao prema čoveku u koga sam zaljubljena...
 

9. Briju noge koje su savršeno glatke - uvijek. Ok, oni se nalaze na pustom ostrvu, ali, njoj su noge uvek savršeno glatke. Ne radi to tako! Nakon mjesec dana bi ličila na Čubaku, a ne na seksi Amazonku.
 




10. Glavna glumica šutne najboljeg frajera u školi/na faksu/poslu kako bi bila sa slatkim štreberom. Niko ne bi šutnuo Ryana Goslinga da bi bio sa Shia LeBufom!

 

 

(nadlanu.com/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook