NIGDJE KAO U BOSNI

Prijetnja protivničkoj ekipi: Dragi gosti, čuvajte kosti, ovde nema bodEva!

Zabava19.09.14, 17:01h

Prijetnja protivničkoj ekipi: Dragi gosti, čuvajte kosti, ovde nema bodEva!
Na jednoj utakmici nižih liga u BiH navijači kluba iz Brčkog razvili transparent koji je nasmejao pristalice protivničkog tima, ali i postao hit na društvenim mrežama

U Bosni i Hercegovini utakmice su mjesto gdje se razvijaju ozbiljne prijeteće poruke, kojima navijači zaista podržavaju svoj klub i uspiju da zastraše protivnike.
Tako je na jednom meču Druge lige grupe sjever pažnju navijača, a poslije javnosti na društvenim mrežama privukla poruka domaćina: DRAGI GOSTI, ČUVAJTE KOSTI, OVDJE NEMA BODEVA!

 

Ne brinite, nije naša slovna greška, tako je zaista glasio transparent pristalica FK Izbor iz Brčkog, koji teži da pređe u viši rang, postane ozbiljan klub. A imaju i ono što svakom pravom klubu treba, a to su navijači.

 

Novoosnovana navijačka grupa “Tigrovi” proslavila se ovim izdanjem na meču protiv FK Voćari, ne sluteći da će ih jedno slovo toliko učiniti popularnim!

 

Kako je poslije objašnjeno, parola “Ovde nema bodeva” nastala je iz šale budući da je jedan navijač, inače pripadnik romske populacije, jednom prilikom izustio tu rečenicu koja je nasmijala prisutne, pa je tako poslana interna šala.

 

Inače, domaći Izbor opravdao je parolu svojih navijača pobjedom protiv Voćara koji se kući vratitio bez bodova, iako je na poluvremenu vodio 1:0.

 

Bez obira na rezultat, ova priča vas je sigurno nasmijala…
 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook