Video / Policija traga za njim

Amerikanac umislio da je četnik pa ubija po Pensilvaniji!

Hronika18.09.14, 13:59h

Amerikanac umislio da je četnik pa ubija po Pensilvaniji!
Cijela Pensilvanija traga za Erikom Metjuom Frejnom (31) koji je umislio da je srpski četnik iz Drugog svjetskog rata i koji je ubio jednog rendžera, a ranio drugog.

 


Frejn je promijenio i svoj fizički izgled, ali njegova frizura više nalikuje indijanskoj nego četničkoj jer je obrijao glavu sa strane. Policija vjeruje da je upravo to što se ošišao znak da se spremio u napad, prenosi Mondo.rs.


Više od 150 policajaca po cijeloj Pensilvaniji traga za ovim umišljenim četnikom koji je naoružan sa dvije automatske puške i mržnjiom prema organima reda koja datira još od 2006. godine.


Zbog straha od novog napada ovog poremećenog čovjeka za koga policija upozorava da je ekstremno opasan, škole u Pokono planinama su zatvorene.


Frejn inače redovno učestvuje u simulacijama Drugog svjetskog rata, a jedinica kojoj pripada zove se "Istočni vuk" i ima ulogu čete vojnika istočne Evrope.


Frej je ljubav prema srpskoj uniformi pokazao i na fotografijama koje je postavio na svoj Facebook profil, a da voli i srpsku tradiciju dokazao je poziranjem ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook