NAKON CIJEPANJA PREDIZBORNIH PLAKATA

U Trebinju nova akcija protv Dodika: Prostorije SNSD-a zalivene mašinskim uljem

Front18.09.14, 13:17h

U Trebinju nova akcija protv Dodika: Prostorije SNSD-a zalivene mašinskim uljem
Portparol Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Predrag Škoro kaže da su, i nakon jučerašnjeg sličnog scenarija kada su mašinskim uljem polivani bilbordi njihove stranke i cijepani predizborni plakati, trebinjski Socijaldemokrati ipak ostali zatečeni ovakvim vandalizmom

 

Ulazni prostor i cjelokupan fasadni dio prostorija Gradskog odbora SNSD-a Trebinje, osvanuo je jutros poliven mašinskim uljem koje se potom razlilo i po trotoaru.


IZ CJB Trebinje je potvrđeno da su u 7:51 čas zaprimili prijavu i da je u toku dokumentovanje ovog slučaja, ali ni policija na terenu nije željela davati bilo kakve komentare o svemu ovome.


Evidentno je, ipak, da su počinioci morali prići zgradi  koja izlazi na Svetosavsku ulicu u centru Trebinja, da bi ispolivali fasadu najvjerovatnije iz boca koje su nakon vandalizma ponijeli sa sobom, jer bi im sa ulice to bilo nemoguće zbog automobila koji su bili parkirani ispred zgrade.


Pretpostavlja se da su sve zabilježile okolne kamere postavljene ispred objekta banke koja se nalazi odmah do prostorija SNSD-a, ali o tome ni policija, niti u SNSD-u nisu željeli davati izjave.


Portparol Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Predrag Škoro kaže jedino da su, i nakon jučerašnjeg sličnog scenarija kada su mašinskim uljem polivani bilbordi njihove stranke i cijepani predizborni plakati, trebinjski Socijaldemokrati ipak ostali zatečeni ovakvim vandalizmom, pišu Nezavisne novine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook