FOTO/ Pobjednik US Opena došao kući

Međugorje na nogama, stigao je hercegovački junak Marin Čilić!

Zabava16.09.14, 18:43h

Međugorje na nogama, stigao je hercegovački junak Marin Čilić!
Pobjednik US Opena stigao je u starom džipu bez krova i mahao je okupljenom mnoštvu

Ponos Hercegovine, pobjednik ovogodišnjeg US Opena Marin Čilić je stigao u Međugorje gdje je dočekan s ovacijama.

 

Moto klub Brotnjo iz Čitluka organizirao je veliku povorku motocikala iz svih hercegovačkih moto klubova koji su bili prethodnica Čiliću. Uz glavnu međugorsku ulicu dočekalo ga je nekoliko stotina oduševljenih navijača, stranih turista i veliki broj stranih i domaćih medija.

 

marin-cilic-medugorje-3

 

Pobjednik US Opena stigao je u starom džipu bez krova i mahao je okupljenom mnoštvu.

 

Čilića je dočekao predsjedavajući vijeća ministara Vjekoslav Bevanda. Ispred crkve svetoga Jakova, fra Marinko Šakota je dočekao slavnog tenisača koji trenutno nazoči molitvi i svetoj misi, na kojoj će čitati poslanice.

 

marin-cilic-medugorje-2

 

Prema ranijim najavama Čilić će nakon svete mise otići u Sportsko-rekreacijski centar Čorkov Dolac, gdje će u 20 sati biti upriličena velika proslava na kojoj će se obratiti prisutnima, nakon čega slijedi koncert Thompsona, Joleta i Tihe Orlića, a organizatori su pripremili iznenađenje koje još uvijek kriju od javnosti.

 

Međugorje: Čilić se obratio hiljadama ljudi
 

Nakon što je spektakularno dočekan u svome rodnom gradu, Marin Čilić, pobjednik US Opena, na večernjoj misi se pridružio svojim sugrađanima, prijateljima i fanovima, javlja Anadolu Agency.

 

Uz zvuke velikog međugorskog hora i riječi fra Marinka Šakota, Čilić je pročitao poglavlje iz Svete knjige pred nekoliko hiljada ljudi.

 

Nakon mise, planirano je da se Čilić pridruži koncertu koji je zakazan za 20 sati, a na kojem se očekuje prisustvo oko 20 hiljada ljudi.

 

AA

 

(Bljesak.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook