FOTO&VIDEO/ Nova internet zvijezda

Senada Nurkić u filmu za odrasle: Ovako to radi bosanska Mimi Oro!

DEPO PLUS16.09.14, 18:30h

Senada Nurkić u filmu za odrasle: Ovako to radi bosanska Mimi Oro!
Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga, kaže Nurkić


Bosanska Mimi Oro, Senada Nurkić Maca tvrdi kako se bavi pjevanjem i poručuje muškarcima da njen dečko mora da ima puno para. I naravno, kako kaže, da je iskusan, javlja Kurir.

 

"Riba jesam i nema potrebe da glumim ribu. Najbitnije mi je da moj dečko ima para, podebeo novčanik i mora da bude iskusan u seksualan smislu, jer šta će mi onaj sa parama ako ne može da me zadovolji u seksualnom smislu, izvinjavam se nevinim, oni ovo nek ne gledaju", objasnila je Maca.

 

Njene i više nego provokativne fotografije osvanule su na jednom sajtu za odrasle.

 

Podsjetimo, Maca ima 23 godine, a pjeva od 12, prijavila se na mnoga muzička takmičenja na kojima nije postigla mnogo uspjeha.

 

"Pričaju kako sam ja sponzoruša, jer svaki dan vide na meni nove krpice, jer imam lijepe grudi, nokte, sva sam sređena, sve markirano i krivo im je jer valjda ne mogu sebi da priušte".

 

Otkrila je da voli macane, a na nastupina je okružena obožavaocima, posebno oženjenim muškarcima.

 

"Oni koji su oženjeni dođu kod mene i ostave svoje žene. Kažu mi da su ostavili žene i priznaju mi", otkrila je Maca, ali da se nijedan nije razveo zbog nje.

 

"Nema potrebe za tim. Diskrecija je zagarantovana što se tiče toga", odgovorila je bosanska Mimi Oro.

 

 

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook