MAKING OF/ Mi smo zaslužili bolje

Bakir Hadžiomerović pjesmom pozvao mlade u BiH da glasaju!

Front14.09.14, 17:07h

Bakir Hadžiomerović pjesmom pozvao  mlade u BiH da glasaju!
Veliki broj mladih volontera podržao je inicijativu mladih bh. muzičara za snimanje pjesme i video spota „Mi smo zaslužili bolje“. Jedni političar koji je podržao ovu mobilizacije mladih za oktobarske izbore je kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović

Veliki interes javnosti izazvao je društveno angažirani muzički projekat produkcije  pjesme i video spota  koju su zajednički snimili Almas Smajlović, Irina Kapetanović - Perduv, Nermin Puškar- Puško i hor Chorus Cadenzza iz Sarajeva, a na snimanju spota je pojavio veliki broj volontera i dobrovoljaca koji su uzeli učešća u stvaranju video spota za ovu pjesmu.

 

Pjesma je nastala kao rezultat želje da se motivacijski djeluje na što veći broj  što Bosanaca i Hercegovaca svih generacija, a naročito mladi da izađu na Opće izbore u u BiH 12. oktobra.

 

Autori pjesme za DEPO TV govore zašto su se odlučili okupiti i snimiti pjesmu, ali i budućnosti BiH koja zavisi od narednih Općih izbora u oktobru.

 

Zanimljivo je da jedini političar koji je podržao ovu incijativu kandidat za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović, koji je i sam, pored svog angažmana u novinarstvu,  autor pjesma i pjevač u grupi „Grafit“.


Pogledaj  prilog DEPO TV!

 

 

DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook