OD SADA ĆETE IH GLEDATI DRUGAČIJIM OČIMA

Jeste li zapazili ove greške u čuvenim svjetskim filmovima?

Nedjeljni magazin13.09.14, 16:59h

Jeste li zapazili ove greške u čuvenim svjetskim filmovima?
Većina ljudi voli uživati u filmovima, a neki u - traženju filmskih pogrešaka

Oštrooki filmski poznavatelji zamijetili su brojne pogreške u poznatim filmovima, za koje vjerujemo da niste znali. Evo ih.

 

1. Pirati s Kariba - Prokletstvo crnog bisera

U sceni na brodu, u pozadini možemo vidjeti člana filmske ekipe u jednom kadru iza Jacka Sparrowa, odnosno Johnnyja Deppa. Nije jasno kako se ova bizarna scena ipak našla u finalnoj verziji. Totalno zabavno!


2. Zvjezdani ratovi 4 - Nova nada

Za fanove 'Zvjezdanih ratova' ovo je jedan od najvećih filmskih gafova u povijesti! Kad zli jurišnici u bijelom upadnu u kontrolnu sobu, jedan od njih udara glavom o okvir vrata. U kasnijoj DVD verziji, autori su odlučili ne izbaciti ovu scenu nego su samo dodali zvuk udarca, piše The Huffington Post.

 

3. Gladijator

Kad se u jednom trenutku kola s konjskom zapregom prevrnu, ugledat ćemo - spremnik plina! Grešaka ima još, a koje su, proučite u videu koji slijedi:

 


4. Zgodna žena

Julia Roberts prvo uživa u kroasanu koji se ničim izazvan pretvara u palačinku! Zanimljiv filmski obrat!

 

5. Hrabro srce:

U legendarnom filmu s Melom Gibsonom, u pozadini tijekom bitke sasvim neočekivano pojavljuje se bijeli auto. Auto u daljini se može vidjeti i u sceni kad je William Wallace na sprovodu voljene Murron. Obratite pozornost!

 

 

6. '10 razloga zašto te mrzim'

U jednoj sceni u pozadini možemo vidjeti statisticu koja gleda prema kameri jer misli da više nije u kadru. To nismo očekivali!

 

7. 'Loši dečki'

Ovo je, slažu se filmofili, zasigurno jedna od najvećih filmskih pogrešaka. U prizoru tučnjave možemo vrlo jasno vidjeti kamermana dok snima tu scenu. Treba spomenuti da se ovdje radi o filmu iz 1983. sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi, a ne o istoimenoj komediji s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom.

 

8. Pakleni šund

Kladimo se da ovo niste znali - u jednoj sceni možemo vidjeti rupe od metka na zidu prije nego što je došlo da same pucnjave.

 

 

9. Komandos

Nakon potjere, žuti Porche je uništen s lijeve strane, da bi se kasnije pojavio kao nov. Nevjerojatan gaf!

 

10. Sjever-sjeverozapad

U jednoj sceni ovoga klasika Alfreda Hitchcocka u pozadini glavne scene možemo vidjeti kako dječak stavlja ruke na uši prije nego što je počela pucnjava.

 

(Tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook