VIDEO/ KOJA JE NAJBLIŽA IDEALNOM

Estrada u centimetrima: Provjerite mjere najzgodnijih hrvatskih pjevačica

Showbizz03.09.14, 08:38h

Estrada u centimetrima: Provjerite mjere najzgodnijih hrvatskih pjevačica
Seksi dame s naše estrade privlače pozornost golišavim spotovima i sjajno oblikovanim tijelima. Osim discipline u hranjenju, pozornost pridaju i fizičkim aktivnostima. Provjerite stoga u centimetrima Severinu, Jelenu Rozgu i Lanu Jurčević.

Severina - Kraljica estrade disciplinirana je u svemu, pa tako i u održavanju tjelesne forme. Osim što joj je ona potrebna za zahtjevne scenske nastupe, Severini forma treba i u trčkaranju za sinčićem Aleksandrom. Seve je, kažu nam njeni suradnici, visoka 1,71 m te teška 55 kilograma. Na idealnu visinu sjele su i idealne mjere pa Seve broji 95 - 61 - 95.

 

 

Jelena Rozga - Atraktivna Splićanka svojom pozadinom osvaja obožavatelje na Facebooku i koncertima. Bivša balerina ostala je krhko građena, no vremenom je dobila obline, koje joj sjajno stoje. Jelena je prilično blizu svojoj sugrađanki Severini pa je visoka 1,70 m te teška 55 kilograma. Idealnoj visini i težini sjele su i mjere od 90 - 64 - 96, otkrivaju nam iz Jeleninog tima.

 

 

Lana Jurčević - Ova atraktivna pjevačica aktivno se bavi i plesom te je vlasnica i La' Studija, gdje dame mogu naći više načina na koje oblikovati tijelo. Sjajan primjer može im biti sama vlasnica Lana, koja oduzima dah u seksi spotovima. Visoka 1,72 m, Lana je teška 58 kilograma. Pjevačica nam je otkrila kako kilažom nije opterećena te čak niti ne posjeduje vagu.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook