NOVA ŽRTVA HAKERA

Objavljene gole fotografije slavne glumice Jennifer Lawrence!

Showbizz01.09.14, 09:30h

Objavljene gole fotografije slavne glumice Jennifer Lawrence!
Fotografije gole Jennifer Lawrence, kao i one koje navodno prikazuju više od 100 nagih slavnih ljepotica, procurile su na internetu

Naime, Buzzfeed piše kako su se fotografije ukradene s mobilnih telefona pojavile na iCloudu prije nego li su objavljene na 4chan-u, stranici čiji korisnici uglavnom anonimno objavljuju.

Uz neke od fotografija hakeri su objavili i popis navodnih žrtava koji sadrži čak 101 ime, no većina njih je negirala vjerodostojnost fotografija.

 

Ipak, glasnogovornik Jennifer Lawrence koja se našla na udaru hakera potvrdio je za MailOnline da se na golišavim fotografija zaista nalazi slavna glumica.

 

- Ovo je čisto narušavanje privatnosti. Kontaktirali smo policiju i sudit će se svakom tko objavi ukradene fotografije Jennifer Lawrence - kazao je.

 

Haker je na 4chanu napisao kako prihvaća uplate preko Paypala i za video snimku na kojoj je Oscarom nagrađena Lawrence prikazana u seksualnom činu.

 

Glumica Mary Elizabeth Winstead, koja je potvrdila da je jedna od žrtava hakera, napisala je na svom Twitter profilu: 'Svima koji sada gledate fotografije koje sam napravila sa svojim suprugom u privatnosti svog doma prije mnogo godina - nadam se da uživate i da se ponosite sami sobom.'

 

Na internetu su se pojavile i fotografije Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco-Sweeting, Lee Michele, Brie Larson, Becce Tobin, Hope Solo, Terese Palmer, Krysten Ritter, McKayle Maroney i Yvonne Strahovski.

 

Neke od ljepotica s popisa čije fotografije pak nitko nije vidio su Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Hillary Duff, Kelly Brook, Selena Gomez, Rihanna i Vanessa Hudgens.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook