OTKRIO KOLIKO DIŽE NA BENDŽU

Čedo Jovanović: Podržavam legalizaciju marihuane, ali sam zavisnik od tegova

Hronika01.09.14, 08:32h

Čedo Jovanović: Podržavam legalizaciju marihuane, ali sam zavisnik od tegova
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović otkrio je tajnu kako je uspio da u 44. godini ima onako mišićavo tijelo kakvo je nedavno javnosti pokazao, skinuvši majicu nasred ulice u centru Beograda i polivši se kantom ledene vode

Gostujući u emisiji Une Senić „Zini da ti kažem“ na Radiju B92, lider LDP-a je objašnjavao kako oblikuje svoje bicepse, tricepse, kvadricepse... Mada je u emisiji bio uglavnom opušten, pomalo i vickast, Jovanović se, kada je na red došla priča o trenutnoj političkoj situaciji, toliko ražestio da je upotrebio i termine izvan uobičajenog političkog rečnika.

 

- Uopšte mi nije teško da, kao što mnogi od mene očekuju, polivam kofom govana one koji su na vlasti. A je l’ postoji neka kofa koju nisam prosuo po Vučiću i on po meni - rekao je Jovanović, koji je za Vučića rekao da loše glumi superheroja.

 

Vratio se na ovu kofu i na samom kraju emisije, kada je zaključio:

 

- Koliko se napunila kofa s govnima u Srbiji, izgleda da će trebati još onih s bicepsima da je podignu.

 

Veći deo intervjua bio je u opuštenijoj varijanti, pa je Jovanović juče priznao i da je svojevrsni zavisnik od tegova, jer trenira bukvalno svaki dan, a u teretani vježba čak i više od dva puta dnevno!

 

- Radim 15 ponavljanja i više ne idem sa teretom preko 100 kilograma. Nekada sam išao i do 180 kilograma - rekao je Jovanović.

 

Ipak, on naglašava da u teretani ne vježba ni mišiće ni srce, već isključivo dušu, a na opasku da je u odnosu na raskošan torzo zapostavio donji dio tijela, on kaže da je za to krivo koljeno.

 

- Peti put sam ga nedavno operisao. Moram da vam kažem da je u nogama izdržljivost, a ne snaga - napomenuo je on. Koljeno je ovaj peti put stradalo zbog, kako je rekao, dve divne djevojke u kolima i njega na motoru.

- Ali sve se srećno završilo. Mogla je glava da završi gde je završilo koljeno - objasnio je on.

 

On je ispričao da se i polivanje vodom, kako i mnoge stvari u njegovom životu, desilo samo od sebe i da se desilo na ulici zbog isteka roka od 24 sata, koji propisuje „Ledeni izazov“.

 

- To sam ja, ne mislim da je to egzibicionizam. Ako se polivam vodom, skinuću majicu. Šta da radim kad nemam drugu majicu, a za pet minuta moram da odem na sastanak. Eto, bile su mi mokre gaće cijeli dan - priznao je Jovanović.

 

cedo-jovanovic-ledena-voda

 

On je dodao da mu trenutno u Beogradu i Srbiji smeta nedostatak pop kulture kakva je vladala dok je on odrastao.
- Učim djecu ko je Džoni Štulić, slušaju „EKV“, razgovaramo o Canetu i „Pratibrejkersima“. Meni je to važno - rekao je Jovanović, koji je tokom dvosatnog intervjua birao i muziku koja će da se sluša. Kada je izbor pao na bend „Killers“ i njihov hit „For reasons unknown” (iz nepoznatih razloga, prim. aut.), gost je otkrio da je ta pjesma puštena usred Glavnog odbora LDP-a 2007. i to na sjednici na kojoj je saopštavana odluka da se kandiduje na predsjedničkim izborima.

 

Podržavam legalizaciju marihuane, ali sam zavisnik od tegova

Lider LDP-a odgovarao je u jučerašnjoj emisiji na nesvakidašnja pitanja, pa i na prava leksikonska. Između ostalog, otkrio je i da mu je jedan od omiljenih heroja strip junak Korto Malteze, a „Predator” prvi film koji je gledao u omiljenom bioskopu „20. oktobar”. Bez dlake na jeziku je govorio o Partizanu, jer je doslovce rekao da ne podnosi „grobare“, a nije krio ni da je čvrsti zagovornik legalizacije marihuane. 

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook