KRVAVA DRAMA U KNINU

Muškarac bježao od policije, pa si pred svima zabio nož u srce

Hronika31.08.14, 11:13h

Muškarac bježao od policije, pa si pred svima zabio nož u srce
Prema neslužbenim informacijama, muškarca su uspjeli spasiti kninski liječnici

U subotu nešto prije 21 sat u Kninu se na dijelu ulice Kralja Tomislava koja prolazi središtem grada odvijala prava drama. Naime, tamošnji policajci pokušali su zaustaviti muškarca srednje životne dobi pri čemu se isti iznenada dao u bijeg.

 

Tijekom bijega skrenuo je u prvi sporedni haustor i zaglavio u slijepoj ulici gdje je potom, na očigled policajaca, kada je vidio da više nema kamo, zario sebi nož u prsa i pao obliven krvlju.

Brzo je uslijedio poziv Hitnoj pomoći koja je teško ranjenog muškarca prevezla na Hitni kirurški prijem kninske bolnice. Zbog težine ozljeda primarno mu je dijagnosticirano teško i po život opasno stanje. Kako neslužbeno doznajemo, kninski kirurzi dali su sve od sebe te bi prema posljednjim informacijama, ako se nešto ne zakomplicira, ozlijeđeni mogao preživjeti.

 

Iako policija skriva identitet osobe, a motiv čina je nejasan, neslužbeno doznajemo kako se radi o licu s tjeralice, izvjesnom 53-godišnjaku Radovanu S., koji se navodno traži zbog višestrukog ubojstva.

 

U razgovoru s nekoliko očevidaca doznali smo kako su isti na pločniku Tomislavove vidjeli navedenog muškarca koji se ponašao krajnje nervozno držeći ispod pazuha nekakav plastični smotuljak.

 

- Kretao se ispred Konzumove samoposluge i izgledao krajnje smušeno, kazao nam je jedan Kninjanin.

 

Potom je ugledao policiju i dao se u bijeg. Naglo je skrenuo u haustor, policajci za njim i nakon nekoliko trenutaka blokirali su ulaz u haustor. Doletjela je Hitna, kratko se zadržala i pod rotacijom brzo izletjela iz haustora te se uputila prema bolnici dok su policajci trakom odmah prepriječili ulaz u haustor i postavili dežurne.

 

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook