RAZGOLITILA SE

Nataša Bekvalac pjevala bez gaćica i mučila muku s velikim grudima

Showbizz30.08.14, 18:26h

Nataša Bekvalac pjevala bez gaćica i mučila muku s velikim grudima
Nataša Bekvalac pojavila se u četvrtak uveče pred beogradskom publikom bez gaća

Naime, zgodna Novosađanka očigledno je željela da rasplamsa maštu momaka koji su došli samo zbog nje na jedan prestonički splav, pa se na bini pojavila u crnoj haljini do koljena, koja se cijelom dužinom pertlala, a ispod koje nije nosila donji veš.

 

- Svi su bili zapanjeni kada je izašla na binu bez gaća. Pažljivo su pratili svaki Natin korak ne bi li se haljina pomjerila. Do toga nije došlo, ali je Nata čitavo veče muku mučila sa seksi haljinom. Nemirne grudi jedva je uspijevala da obuzda da ne iskoče napolje. Stalno je haljinu dizala gore i pridržavala da ne spadne - govori izvor sa lica mjesta.

 

Nataša Bekvalac Foto: Miloš Perić

 

Kako saznajemo, uska haljina, koja je ocrtavala njenu savršenu liniju, nije uspjela da joj pokvari raspoloženje, a publici se požalila da je upravo njena rođena sestra Kristina glavni krivac za nestašnu haljinu.

 

- Dobro veče, dobri moji. Kao što vidite, imam malo problema sa haljinom, jer je Kristina uzela broj manju - požalila se pjevačica publici.

 

Nata prihvatila šampanjac i ruže, a odbila bakšiš!

 

Tokom večeri na binu je donijet buket od 101 ruže, što je obradovalo pjevačicu. Nedugo nakon buketa konobar je počeo da donosi kible sa šampanjcima. Od nepoznatog pošiljaoca tokom večeri za Natin sto pristiglo je čak 10 najskupljih šampanjaca. Bilo je i gostiju koji su poneseni sjajnom atmosferom poslali Nati 100 eura kako bi im otpjevala omiljenu pjesmu.

 

Pjevačicu je ovaj gest nasmijao i ljubazno je odbila bakšiš.
- Hvala, nema potrebe da plaćate pjesme, ja pjevam iz ljubavi.

 

Nataša Bekvalac Foto: Miloš Perić

 

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook