ODVRATNO

Ovo su najveće gadosti pronađene u hrani netom prije zalogaja

Lifestyle27.08.14, 16:30h

Ovo su najveće gadosti pronađene u hrani netom prije zalogaja
S vremena na vrijeme medijima se raširi priča o neobičnim gadostima pronađenima u hrani. Ponekad je riječ tek o bizarnim oblicima, a ponekad doista dođe do toga da se želudac okrene i onome tko je nešto pronašao i onome tko o tome čita i piše. Donosimo vam kompilaciju tek nekolicine gadosti pronađenih u hrani nadajući se da niste suviše gadljivi

1. Gušter u salati

Robin Sandusky pronašao je 2005. godine guštera u svojoj salati. Zaustavio se prije nego što je stavio zalogaj u usta.

 


2. Šaraf u gotovoj tjestenini

Žena je u tjestenini zagrizla u nešto tvrdo pa ispljunula šaraf u posljednji čas. U strahu da nije koji progutala i u prethodnim zalogajima, otišla je u bolnicu.

 


3. Miš u kruhu

Otac je 2009. godine pripremao sendviče za školu svojoj djeci. Preko tri od četiri šnite kruha protezalo se nešto crno - šokirao se kada je shvatio da je to miš. Proizvođač kruha, Premier Foods, ispričao mu se za incident.

 


4. Živ gušter u salati

Žena na Manhattanu iznenadila se kada je u pauzi na poslu u svojoj salati ugledala - živog guštera. Nije ga pojela, no mučila ju je misao je l gušter po salati za nju ostavio još kakve "darove".

 


5. Pohani pijetao

Jedno od odvratnijih iznenađenja u hrani svakako je ovaj pohani pjetao u tzv. chicken nuggetsu iz poznatog McDonald'sa. Ženi koja je spodobu pronašla u svojoj porciji McDonald's je navodno platio zavidnu svotu da sve zaboravi.

 

 

(dnevno.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook