SLOBODNO KOPIRAJTE

Najljepše žene na svijetu ovako se odijevaju za svaki dan

ŽENA iN25.08.14, 19:31h

Najljepše žene na svijetu ovako se odijevaju za svaki dan
Od maksi haljina do vrućih hlačica ili ludo dobrih kombinacija u trapericama - najljepše manekenke na svijetu, anđelice Victoria's Secreta isfurale su odlične streetstyle kombinacije iz kojih vrijedi crpiti inspiraciju

Fotografije iz šetnji te one s aerodroma pokazale su ih u nekim manje glamuroznim, ali običnim ženama bliskijim modnim izdanjima. U ležernim kombinacijama i dalje pokazuju atribute, ali i svjedoče o tome da i bez make upa i luksuznih haljina izgledaju jednako dobro.



Candice Swanepoel obožava ljetne haljinice ili pak vruće hlačice, uz koje nosi trendi tenisice. U ultra kratkim hlačama odlično se osjeća i Alessandra Ambrosio, a nosi ih uz lepršave majice i sandale.
 

 

Adriana Lima izgleda sjajno u uskim bijelim trapericama na koje nosi običnu vestu. A kratke traper hlače odlično pristaju i uz kariranu košulju.



Manekenke uživaju i u super udobnim šarenim tajicama uz koje nerijetko kombiniraju kratke majice i još više ističu savršenu figuru.



Kako se srede kada nisu u profesionalnim rukama stilista i vizažista, pogledajte i inspiracije za još poneki odlični ljetni styling neće nedostajati.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook