Starleta iznervirana ledenim izazovom

Nives Celzijus ima 'bolji izazov': 'Ove zvijezde su glupe k'o k....'

Zabava23.08.14, 18:50h

Nives Celzijus ima 'bolji izazov':  'Ove zvijezde su glupe k'o k....'
Hrvatska starleta je jučer na svom Facebooku objavila status posvećen upravo ledenom izazovu

 

Dok se njene kolege masovno polijevaju ledenom vodom kako bi podigli svijest (i donirali novac) za ALS, Nives Celzijus čitava hajka oko toga očito prilično ide na živce.

 

Naime, starleta je jučer na svom Facebooku objavila status posvećen upravo ledenom izazovu, a u njemu stoji: "Mene ovo polijevanje vode podsjeća na situacije kad me moj povremeno depresivni frend nazove da provjeri jesam li platila račune i kakav mi je seksualni život. Naglo se oraspoloži, shvativši da je nekom gore nego njemu. Kontam da je začetnik ove ideje imao sličnu viziju, oraspoložit oboljele. Razgovorčić je išao ovako: 'OK ljudi, vi ste bolesni, ali ove zvijezde su glupe k'o k. Evo reći ćemo im da se zaliju kantom vode i oni će se zalit. Oćes se kladit?'".

 

Nakon toga u komentarima je dodala i "bolju" ideju: "Ja sam smislila bolji izazov. Možemo se popišat u tu kantu i onda nominirat nekoga kome onda proslijedimo tu kantu".

 

Nakon što joj je prijatelj na komentirao da je odvratna, kratko mu je napisala: "Zašto sam odvratna. Uvjerena sam da ima onih koji bi istinski uživali u izazovu".

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook