'Zločesti momak' se vraća na Otok

Postignut dogovor: Balotelli ide u Liverpool!

Sport21.08.14, 20:31h

Postignut dogovor: Balotelli ide u Liverpool!
Balotelli je već igrao u Engleskoj. Od 2010. do 2013. je bio član Manchester Cityja, a nosio je i dres milanskih velikana Intera i Milana. Njegove igračke sposobnosti nikada nisu bile sporne, no karijeru su mu obilježili brojni incidenti

 

'Zločesti momak' evropskog nogometa Italijan Mario Balotelli vraća se na Otok, ovog puta u redove Liverpoola.

 

Prema pisanju engleskih medija, Milan i Liverpool postigli su dogovor i Balotelli za 20 miliona eura seli na Anfield. U Liverpoolu za sada nisu potvrdili transfer, no Balotelli je za Sky Italia kratko izjavio: "Današnji trening bio mi je posljednji za Milan".

 

Balotelli je već igrao u Engleskoj. Od 2010. do 2013. je bio član Manchester Cityja, a nosio je i dres milanskih velikana Intera i Milana. Njegove igračke sposobnosti nikada nisu bile sporne, no karijeru su mu obilježili brojni incidenti.

 

Zapalio je kuću, razbijao automobile, potukao se sa suigračima, imao aferu s prostitutkom, družio se s mafijom, gađao mlade nogometaše Cityja pikadom, provalio u zatvor...

 

Ni u jednom klubu nije imao mira pa navijači Liverpoola strahuju da će Balotelli uništiti sjajnu atmosferu u svlačionici i udaljiti Redse od toliko željenog naslova prvaka.

 

Balotellija je ovoga ljeta htio i Arsenal, no Arsene Wenger je na kraju odustao i nije imao hrabrosti angažirati igrača kojeg nisu uspjeli obuzdati ni Jose Mourinho, ni Roberto Mancini, ni Cesare Prandelli.

 

"Napravio sam neke pogreške i uvijek plaćam cijenu toga", rekao je nedavno Balotelli.

 

"Međutim, da sam bijelac ne bi me toliko optuživali za pogreške. Nisu problem stvari koje radim. Drugačiji sam i to nervira ljude", zaključio je kontroverzni 24-godišnji napadač.

 

(Fena/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook