GARANTIRAN UŽITAK

Savjeti za seks koje ćete poželjeti isprobati

DEPO PLUS21.08.14, 11:44h

Savjeti za seks koje ćete poželjeti isprobati
Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, nije naodmet malo začiniti seksualni život kako biste pojačali zadovoljstvo

Otvorite prozore, ali zatvorite zavjese
Povjetarac na goloj koži i uzbuđenje zbog intimnosti pored otvorenog prozora ili balkonskih vrata svakako morate probati, savjetuje Harlan Cohen, autorica knjige Getting Naked. Osjećaj da bi se zavjese mogle pomaknuti izaziva još veće uzbuđenje i pojačava sva osjetila.

 

Prstima prelazite jedno drugom po glavi
'Na tjemenu je jako puno završetaka živaca, zbog toga ne čudi užitak koji pruža masaža glave. Osim toga, to će uzburkati hormone poput oksitocina zbog kojeg ćete se osjećati još više povezano', pojašnjava Ian Kerner, autor knjige She Comes First. S obzirom da češkanje glave nije povezano direktno sa seksom, a pruža užitak, na ovaj način ćete produžiti predigru, a još ako se k tomu skinete i krenete se masirati, pa s glave krenete niže, zadovoljstvo je zagarantirano.

 

Odgađajte seks cijeli dan
Jutro počnite seksi porukom. Nakon toga možete jedno drugom poslati neku seksi fotografiju. Opisati što bi željeli raditi. Kad se napokon nađete kući neko vrijeme možete izbjegavati kontakt, no izazivajte jedno drugo hodajući bez rublja. Finiš će biti spektakularan.

 

Iskoristite kockice leda
Lagani osjećaj hladnoće koji čini kockica leda stimulira živce i pruža neki novi osjećaj. Prelazite kockicom po bedrima, a ukoliko vam sve bude smiješno, prihvatite igru. Seks i treba biti zabavan.

 

Koristite lubrikante
Žene koje koriste lubrikante na bazi vode ili na bazi ulja, svoje su seksualno zadovoljstvo ocijenile jačim nego one koje ne koriste to seksi pomagalo, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Indiana na gotovo 2500 žena. Lubrikant držite pri ruci, kako ga ne biste trebali u ključnom trenutku tražiti.

 

Ponovite svoje najbolje trenutke
Ukoliko ste najbolji seks doživjeli na recimo osamljenoj plaži, fotelji koja se ljulja ili na kuhinjskom šanku, vrijeme je za reprizu. Ponovite scenarij, napravite atmosferu i u akciju.

 

Isprobajte novu pozu
Iako možda mislite da ste isprobali sve moguće pozicije, sigurno ima nešto što još niste iskusili. Nova poza može biti jako poticajna, stoga se prvo bacite na istraživanje da vidite kako ispreplesti tijela za jači i vrući seks.

 

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook