KADA ĆE I BIH?

I Hrvatska se uključila: Prezgodna voditeljica pod ledom i vodom pokazala previše

Zabava20.08.14, 17:25h

I Hrvatska se uključila: Prezgodna voditeljica pod ledom i vodom pokazala previše
Poznati diljem svijeta sudjeluju u kampanji ALS Ice Bucket Challenge, a na popularni trend izazvani su i popularni Hrvati!

Poznati diljem svijeta sudjeluju u kampanji ALS Ice Bucket Challenge, a na popularni trend izazvani su i poznati Hrvati! Zalijevanje kantom ledene vode u Lijepoj našoj pokrenula je ekipa Enter Zagreba, a nimalo ugodan izazov hrabro je ispunila radijska voditeljica Enter Jutra Aleksandra Milinković.

 

– Kada te netko nominira možeš prihvatiti ili odbiti izazov. No kada znaš da to zalijevanje kantom hladne vode pridonosi tome da se sakupi novac za daljnje istraživanje i osvijesti ljude u borbi protiv teške bolesti amiotrofične lateralne skleroze, onda to stvarno nije problem. Ako nisu odbili Bill Gates i Justin Timberlake, tko sam ja da odbijem izazov, objasnila je Aleksandra Milinković.

 

Hrabra Aleksandra dugo je promišljala koga sljedećeg izazvati, a težak izbor pao je na bacačicu diska Sandru Perković, radijskog voditelja Ivana Vukušića i DJ dvojac Vanillaz.

 

ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna – svaka osoba koja se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da naprave isto. U slučaju da izazvana osoba odbije sudjelovati, mora donirati novčani iznos za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Cilj je ove kampanje, u kojoj sudjeluju svi od Justina Timberlakea preko Marka Zuckerberga i Billa Gatesa do Nickyja Romera, jest podići svijest o bolesti i prikupiti novac za daljnje istraživanje amiotrofične lateralne skleroze. Koliko su hrabri Sandra Perković, Ivan Vukušić i DJ dvojac Vanillaz, saznat ćemo u sljedeća 24 sata. Toliki je, naime, rok u kojem trebaju prihvatiti ili odbiti ovo rashlađenje u vrućim ljetnim mjesecima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook