FOTO&VIDEO/ Na nebu iznad Teksasa

Najjasnija slika NLO-a do sada?!

Hronika19.08.14, 16:10h

Najjasnija slika NLO-a do sada?!
Iako fotografije nameću zaključak da je NLO bio ovalnog oblika, video ostavlja mogućnost da su se ta svjetla širila i skupljala, te do danas nije precizno rečeno šta se to pojavilo na nebu iznad najvećeg grada u Texasu

 

Oblaci iznad Houstona u ponedjeljak, 11. avgusta, sa sobom nisu donijeli samo kišu i munje, već i veliki neidentifikovani leteći objekat. Tome svjedoči nekoliko fotografija koje su posmatrači tog fenomena objavili na internetu, ali i snimak Andrewa Penne do kojeg su se naknadno dokopali tamošnji mediji.

 

Iako fotografije nameću zaključak da je NLO bio ovalnog oblika, video ostavlja mogućnost da su se ta svjetla širila i skupljala, te do danas nije precizno rečeno šta se to pojavilo na nebu iznad najvećeg grada u Texasu.

 

nlo-texas-1

 

Naravno, u međuvremenu su brojni ponudili neka svoja tumačenja, a ono najbanalnije glasi da je posmatrače zbunio odbljesak svjetala s tla, možda stadionskih.

 

Oni malo hrabriji su se i ovog puta prisjetili američke vlade, pa su optužili mudre glave iz tamo smještenog centra NASA-e da su isprobavale nekakvu svoju eksperimentalnu letjelicu, prenosi tvbest.rs.

 

Naučnici su, doduše, podsjetili i da postoji rijedak fenomen takozvane kuglaste munje koji do danas nije potpuno objašnjen, a očekivano su u priču upleteni i vanzemaljci.

 

nlo-texas-2

 

Jedno je sigurno, s obzirom na količinu zapisa i svjedoka, nema govora o tome da je u pitanju bila šala.

 

 

 

(Novosti.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook