A MOGAO JE SAMO REĆI

Očajni muškarac odglumio smrt kako bi se izvukao iz braka

Zabava19.08.14, 09:08h

Očajni muškarac odglumio smrt kako bi se izvukao iz braka
Ako se ne želite oženiti za nekoga, najpametnije je to otvoreno reći

Ali, s tim se ne bi složio Tucker Blandford, koji je odlučio da je najbolje da svojoj zaručnici (s kojom je bio u vezi na daljinu) kaže da je umro, štoviše, izvršio samoubojstvo jer je bio depresivan (bacio se pod automobil), predstavljajući se kao svoj otac. Nazvao je nesretnu 23-godišnju djevojku po imenu Alex Lanchester, koja se za njega trebala udati prošli tjedan, i kazao joj da Tuckera više nema.

 

Naravno, zaboravio je na činjenicu da je sasvim logično da će djevojka stupiti u kontakt s njegovim bližnjima. Lanchester je tako nazvala Blandfordovu majku da joj izrazi sućut. Tad je saznala da je on živ i samo veliki kreten. Osim toga, usput je doznala i da roditelji nisu imali pojma o vjenčanju koje se trebalo dogoditi jer im on ništa nije rekao.

 

"Ja sam ga samo voljela. Nisam sigurna da nakon ovoga više ikad mogu vjerovati muškarcu. Ipak, kad sad sve skupa sagledam, svi znakovi upozorenja bili su tu i trebala sam znati da me neće oženiti. Ali, bila sam mlada, zaljubljena i naivna", kazala je Alex, prenosi Metro.

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook