VIDEO/ Imala je šta vidjeti

Postavila kameru na prozor svog stana pa se šokirala snimljenim

Hronika17.08.14, 21:40h

Postavila kameru na prozor svog stana pa se šokirala snimljenim
Žrtva je snimku muškarca objavila na internetu kako bi mu se utvrdio identitet


Ni visoko i gusto grmlje, ni rešetke niti nadzorne kamere nisu uspjele spriječiti voajera da kroz prozor promatra 37-godišnjakinju u bostonskoj četvrti Brighton, prenosi Boston Globe. Žrtva je snimku muškarca objavila na internetu i zamolila prijatelje da je prošire društvenim mrežama ne bi li se utvrdio njegov identitet.

 

Žena je u utorak prijavila policiji kako je vidjela muškarca da gleda kroz prozor njezinog stana na prvom spratu zgrade. Za voajera je doznala kada joj je prije tri sedmice dečko rekao da je vidio muškarca kako joj gleda u stan, u kojemu žrtve u tom trenutku nije bilo. Dečko je upitao voajera što radi, na što je muškarac odgovorio da traži psa i zbrisao.

 

Nekoliko dana poslije, kada je bila sama u stanu, čula je zvukove s druge strane prozora u dnevnoj sobi. Kontaktirala je upravitelje zgrade i odmah postavila rešetke, alarm i kameru na prozor ne bi li ulovila perverznjaka. Tokom sljedećih nekoliko sedmica ništa nije zapazila - sve do utorka.

 

- Nakon što sam u utorak navečer izašla iz tuša kako bih provjerila kameru, odjednom sam vidjela snimku muškarca kako mi viri kroz prozor dok sam bila pod tušem nekoliko prozora dalje - rekla je žrtva za Globe.

 

- Nisam mogla jesti cijeli dan, željela sam povratiti na samu pomisao - dodala je.

 

Kaže da se ne namjerava vraćati u stan noću sve dok policija ne uhvati počinitelja. Ne vjeruje da je voajer pokušao ući u stan, no strahuje da bi mogao prijeći i tu granicu ne bude li uskoro uhvaćen.

 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook