FOTO/ Najplaćeniji model u malo drugačijem izdanju

Savršeno nesavršena: Kate Moss ponosno pokazuje celulit

ŽENA iN15.08.14, 11:15h

Savršeno nesavršena: Kate Moss ponosno pokazuje celulit
Na pragu pete decenije Kate može da se pohvali vitkim nogama. Sitne mane mogu da posluže kao odličan primjer djevojkama da se medijske i realne slike razlikuju, ali i da je sasvim u redu imati neki nedostatak i prihvatiti sebe, baš takvu, savršeno nesavršenu


Jedno do najpoznatijih imena svjetske mode ovih dana ljetuje u Formenteri, u Španiji. Glamurozna na pisti Kate Moss je pokazala da i ona ima mane, baš kao i svaka žena.

 

Na pragu pete decenije Kate može da se pohvali vitkim nogama. Sitne mane mogu da posluže kao odličan primjer djevojkama da se medijske i realne slike razlikuju, ali i da je sasvim u redu imati neki nedostatak i prihvatiti sebe, baš takvu, savršeno nesavršenu.

 

 Kate je održala i mali lekciju iz mode, uz sjajan odabir sandala i nakita pokazala nam je kako da dobro izgledamo i na plaži. Nepogrešiv je bio i izbor naočara.

 

kate-moss-bikini-2

 

Manekenka u Španiji boravi sa suprugom Jamiem Hinceom i rokerom Noelom Gallagherom. Poznati muzičar na plaži je uživao uz času omiljenog pića i uz cigarete.  

 

kate-moss

 

Na crvenom tepihu Kate ovako izgleda. Glamurozna izdanja prate iste takve zarade, njena godišnja zarada procenjuje se na 20 miliona dolara. Kate posjeduje dvije firme, u decembarskom broju "Voguea" pojaviće se na naslovnoj strani sa polusestrom Lottie (16).

 

Manekenka iza sebe ima 35 naslovnica "Voguea", a decembarsko izdanje ovog časopisa donijeće prvu naslovnicu sa sestrama.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook