FOTO/ Kakav sretnik

Uhvatio za grudi Heidi Klum, dok je ona pozirala u gaćicama

DEPO PLUS01.08.14, 12:13h

Uhvatio za grudi Heidi Klum, dok je ona pozirala u gaćicama
Dok ju je Zac Posen (33) jednom rukom obgrlio oko leđa, drugom rukom joj je prekrio grudi. Heidi, koja je već četiri mjeseca s 13 godina mlađim trgovcem antikviteta Vitom Schnabelom, to nije nimalo smetalo


Otkako je početkom godine prekinula vezu s tjelohraniteljem Martinom Cristenom, 41-godišnja Heidi Klum ne prestaje da pokazuje da se u svojoj koži osjeća odlično.

 

Manekenka i modni dizajner postali su bliski prijatelji dok su zajedno radili na šou 'Project Runway'. A koliko su zapravo bliski, Heidi Klum je odlučila da pokaže objavom fotografije na Instagramu za koju je veselo pozirala samo u gaćicama, piše 24sata.hr.

 

Dok ju je Zac Posen (33) jednom rukom obgrlio oko leđa, drugom rukom joj je prekrio grudi. Heidi, koja je već četiri mjeseca s 13 godina mlađim trgovcem antikviteta Vitom Schnabelom, to nije nimalo smetalo. Manekenka je i ovoga puta dala do znanja da se u svojoj koži osjeća ugodno.

 

- Treba mi nešto da obučem večeras - napisala je Heidi u potpisu pored fotografije.

 

heidi-klum-u-toplesu

 

Čini se da Heidi, koja je majka kćerkama Leni (10), Lou (4) i sinova Henryja (8) i Johana (7), nema problema s objavljivanjem svojih golišavih fotografija u javnosti jer to joj nije prvi put da objavljuje svoje fotografije u toplesu.

 

(blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook