VIDEO/ Udarci sijevali na sve strane

Opšta tuča na terenu: Ovo je igrač kojeg treba doživotno izbaciti iz fudbala!

Sport31.07.14, 19:55h

Opšta tuča na terenu: Ovo je igrač kojeg treba doživotno izbaciti iz fudbala!
Gutierrez je bio jedan od trojice Meksikanaca koji su dobili crveni karton, zajedno s Raulom Gudinom i Carlosom Arreolom, a isključen je i sjevernoirski reprezentativac Robbie McDaid

 

 

Haotične su scene viđene u utorak u Belfastu tokom utakmice Milk Cupa između U-19 reprezentacija Sjeverne Irske i Meksika...

 

Iskrilo je između dvije momčadi tokom cijelog dvoboja, a sukob je eskalirao u samoj završnici kada je došlo do žestoke tučnjave u kaznenom prostoru.

 

Udarci su sijevali na sve strane, a najšokantniji se trenutak dogodio kada je meksički reprezentativac Kevin Gutierrez nogom udario jednog sjevernoirskog igrača Bena Cushnieja koji je u tom trenutku ležao na podu.

 

Gutierrez je bio jedan od trojice Meksikanaca koji su dobili crveni karton, zajedno s Raulom Gudinom i Carlosom Arreolom, a isključen je i sjevernoirski reprezentativac Robbie McDaid.

 

Nakon što je utakmica bila prekinuta pet minuta, sudac je minutu prije isteka osnovnog vremena odlučio da nastavka neće ni biti, a dvoboj je registriran rezultatom 2-1 za Sjevernu Irsku.

 

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook