HRVATSKA PJEVAČICA PO STAROJ NAVICI

Severina na jahti ruskog tajkuna koji je odlijepio za njom

Zabava31.07.14, 12:26h

Severina na jahti ruskog tajkuna koji je odlijepio za njom
Vučkovićkino ime ispisano ćirilicom završilo na luksuznom brodu milijardera iz Moskve, čija je vrednost procenjena na više miliona evra

Severina Vučković, po svemu sudeći, ne može da pobjegne sa jahte!

 

I dok se još prepričava njen čuveni kućni video od prije deset godina, u kome se „zaigrala“ sa biznismenom Milanom Lučićem, jedan ruski milijarder se odvažio da svoj luksuzni brod, vrijedan nekoliko miliona evra, nazove upravo po poznatoj hrvatskoj pjevačici.

 

Jahta „Severina“ usidrena je već nekoliko godina u Budvi, a kako se priča, pripada bogatašu iz Moskve, koji je čest posjetilac Crnogorskog primorja, ali i veliki ljubitelj lika i djela nesuđene srpske snajke.

 

Iako je ekipa Kurira pokušala da sazna ime vlasnika velike bijele lađe, zaposleni u marini nisu smjeli da pričaju na tu temu. Oni su istakli da je on ljubitelj Crne Gore, ali i da za sve ovo vrijeme nikada nisu vidjeli da je poznata pjevačica kročila na brod.

 

- Jahta je napravljena još 2008. godine, a vlasnik ju je nazvao „Severina“ po čuvenoj hrvatskoj pjevačici budući da je godinama opčinjen njom. Ime je ispisano ćirilicom. Njena dužina je 47 metara, a širina skoro deset. Jahta ima dve VIP kabine, salone, kancelariju, posebne prostorije za garderobu, kao i luksuzno kupatilo sa tuš-kabinom i malim spa-centrom. U njenom sklopu su takođe bar, sauna, ali i gliser i jedan skuter. Njeno godišnje održavanje košta i do nekoliko stotina hiljada evra - kaže izvor Kurira.

 

Nije došlo do susreta

 

Bogati Rus, saznajemo, do sada nijednom nije ugostio pjevačicu na brodu, ali je pokušao nekoliko puta da stupi u kontakt sa njom.

 

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa pjevačicom, ali ona ni njeni saradnici nisu odgovarali na pozive i poruke.

 

 

(kurir-info.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook