VIDEO/ NEOBJAŠNJIVA POJAVA

Nakon seanse poznatog vidovnjaka pojavio se duh i pomaknuo stolicu?

Hronika30.07.14, 09:26h

Nakon seanse poznatog vidovnjaka pojavio se duh i pomaknuo stolicu?
Odmah se pojavila teza da se u pozorištu pojavio duh, a takvu je priču brže-bolje prihvatio i sam vidovnjak

 

Samo nekoliko sati nakon što je u pozorištu Brookside u Romfordu, u okolici Londona, pred prepunim gledalištem seansu održao popularni vidovnjak Roy Roberts, nadzorne su kamere zabilježile neobičnu pojavu. Na snimci se vidi kako nepoznat neko ili nešto usred noći, oko 4 sata ujutro, miče stolicu.

 

Odmah se pojavila teza da se u pozorištu pojavio duh, a takvu je priču brže-bolje prihvatio i sam vidovnjak. 'Čim sam vidio snimku, skočio sam i rekao: E sada imamo izravni dokaz! Već sam ranije imao osjećaj da je neko prisutan, bila je to slika razigranog djeteta na jednoj strani teatra. Mora da je to bilo to', uzbuđeno je za Daily Mail ispričao vidoviti Roy.

 

Kaže da ga ova paranormalna pojava nije nimalo iznenadila. 'Nema šanse da je bilo ko u to doba bio u pozorištu i zato niko ne može reći da je ovo bila namještaljka. Nikada ništa slično nisam vidio da je snimljeno kamerom, ovo je uistinu nešto paranormalno. Neki će to pokušati osporiti, ali neće u tome uspjeti', uvjerava Roy i dodaje da je 100 posto siguran da je riječ o energiji.

 

Najavio je da će u pozorište dovući paranormalni investigativni tim koji će detaljno proučiti o čemu je riječ.

 

Vidoviti Roy nije jedini kojega teatarske paranormalije nisu iznenadile. Jai Sepple je šef pozorišta koje ima jednu dvoranu sa 140 sjedišta i tvrdi da je snimku nadzorne kamere išao gledati isključivo kako bi vidio ko je pomaknuo stolicu jer je, kada je jutro poslije Royeve seanse došao na posao, odmah primijetio da ne stoji na svom mjestu. Kaže da je i jedan stol pomaknut također.

 

'Bilo je već stvari koje su se ovdje događale, čula se nekakva škripa, ali već smo se naviknuli', kaže Sepple.

 

Prisjetio se da je svojedobno jedan član njegovog glumačkog ansambla uočio utvaru za koju je pomislio da je dijete, ali je avet iščeznula kada joj je pokušao prići. Jedan drugi član ansambla, inače mrcina, našao se u problemu kada ga je nešto nepoznato gurnulo u WC. 'On je malo jači tip, nisam baš siguran da bi ga neka osoba tek tako mogla gurnuti', kaže Sepple.

 

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook