FOTO/ Lepa Brena otvorila dušu nakon operacije

Ovih dana isplakala sam se kao nikad u životu

Showbizz30.07.14, 08:21h

Ovih dana isplakala sam se kao nikad u životu
Ne znam ni sama koliko je tačno vremena prošlo jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba. kaže Brena

 

Pet dana nakon što je slomila obje ruke, i četiri dana nakon operacije, Lepa Brena izašla je iz specijalne bolnice u Lovranu. Puštena je na kućnu njegu, no neće se vratiti u Beograd. Brena će boraviti u resortu Novi u Novom Vinodolskom kako bi bila blizu bolnice zbog skorašnjih kontrola, a isto tako kako bi se oporavila u društvu porodice te najbližih prijatelja i suradnika.

 

lepa-brena-s-porodicom

 

U izjavi za javnost po izlasku iz bolnice, Lepa Brena je poručila: 'Ne znam ni sama koliko je tačno vremena prošlo jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba. Svi me pitaju imam li bolove? Nemam. Liječnici su me opskrbili svim potrebnim lijekovima i sada su predamnom tri zadatka: odmaranje, fizioterapija i disciplina. Liječnici su me i pustili da izađem iz bolnice samo pod uvjetom da mi bude osiguran psihički mir. Imala sam ga sve vrijeme u bolnici, a imat ću ga i narednih dana u Novom Vinodolskom gdje ću ostati u apartmanu s porodicom. Ovim putem se zahvaljujem od srca osoblju i liječnicima bolnice u Lovranu kao i svima koji su mi slali poruke pune toplih riječi. Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kao nikad u životu. Posljednji put sam se ovako osjećala kad sam slomila nogu 1991. godine, dok je moj sin Stefan bio beba i sjećam se pakla kroz koji smo Boba, ja i moji roditelji prošli u to vrijeme.'

 

U bolnici u Lovranu sam se dosta družila i pričala s pacijentima i starijim i mlađim od mene i svi su mi odreda rekli 'da sam dobro prošla', što meni u prvi mah nije bila nikakva utjeha. Nisam navikla ni ovoliko ležati, ni mirovati. Shvatila sam koliko smo svi kada se nađemo u ovakvoj situaciji, zapravo bespomoćni, i da učimo stvari iz početka. Dobra stvar je što su mi sinovi Viktor i Stefan instalirali mnoge igrice na iPadu i što se sada svađam s kompjuterom kad ga ne pobijedim! Uvijek sam grdila djecu što igraju igrice, a sad sam počela i ja igrati! Znam sve serije na svim mogućim televizijama, ušla sam potpuno u radnju svake od njih! Provodila sam dane pred hrvatskim TV kanalima', stoji u saopćenju koje je poslao njezin agent Vedran Strukar.

 

Pjevačica je marljivo počela vježbati, a uskoro će joj i skinuti gips s lijeve ruke.

 

Kako je sama rekla, najviše joj znači podrška najbližih, no ne manjkaju ni poruke fanove koje dobiva SMS-om, te preko Twittera i Facebooka. U bolnici je Brenu posjetio i Ćiro Blažević.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook