NAŠLA SPAS U ISLAMU PA POKLEKLA

Srpska pjevačica vratila se porocima nakon ljubavi sa sarajevskim žestokim momkom: Saznala da je oženjen!

Lifestyle29.07.14, 15:13h

Srpska pjevačica vratila se porocima nakon ljubavi sa sarajevskim žestokim momkom: Saznala da je oženjen!
Nakon ljubavnog sloma i veze sa žestokim sarajevskim momkom, srpska pjevačica koja je u međuvremenu prihvatila i islam - vratila se starim porocima

Kontroverzna pjevačica Dunja Ilić vratila se starim porocima. Kako Pulsonline saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je ponovo počela da pravi skandale i to zbog ljubavnog kraha koji je doživjela.

 

dunja-ilic-s-momkom

– Dunja je do skora bila u vezi sa jednim sarajevsim žestokim momkom kome su inicijali E.B. Veza je bila burna, ali se ona jako zaljubila i totalno je promijenila svoje ponašanje nabolje. Odrekla se mnogih poroka sa kojima je bila dovođena u vezu u ranijem periodu. Sve se promijenilo kad je saznala da je njen dečko oženjen što ju je potpuno slomilo, ispričao je neimenovati izvor za Pulsonline.rs.

 

- Od tada se ne trijezni i po kafanama po južnoj Srbiji stalno pravi incidente i tuče se. Čak je istetovirala njegove inicijale. Nadam se da ovo neće trajati dugo jer nikada nije išla ovako daleko i da je to njena privremena faza - kaže izvor Pulsonline-a i dodaje da je Dunja i ranije, prije ove veze, imala tešku ljubavnu priču koju je jedva preboljela.


Dunja je do skora bila u medijskog ilegali, a prije toga njen život su obilježili mnogi skandali kao što su izazivanje saobraćajnih nezgoda u alkoholisanom stanju. U međurmenu je prešla na islam, što je, kako je sama tvrdila, bila "najbolja odluka koju je donijela u svom životu jer je postala previše poročna".

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook