FOTO / CHRIS BROWN ZA DEPO PORTAL

Čuo sam da su Sarajevo i Bosna divni, hoću i sam da uvjerim u to!!!

Showbizz28.07.14, 20:42h

Čuo sam da su Sarajevo i Bosna divni, hoću i sam da uvjerim u to!!!
Danas u popodnevnim satima u Sarajevo je privatnim avionom sletjela Sanela Jenkins s jednom od trenutno najpoznatijih zvijezda showbusinessa Chrisom Brownom. Tom prilikom dao je na sarajevskom aerodromu kratku izjavu za naš DEPO PORTAL

 


Podsjetimo, Sanela je prije nekoliko godina dovela u Sarajevo i italijanskog dizajnera Roberta Cavallija i engleskog pjevača Jamesa Blunta, koji je održao i koncert u Zetri..


Chris Brown, 25-godišnji američki muzičar, publici širom svijeta je poznat po hitovima "Run It!", "Kiss Kiss", "With You", "Forever" i drugima. Osim uspješne muzičke karijere Chris se bavi i glumom i plesom. Poznat je po svojoj burnoj vezi sa pjevačicom Rihannom.

 

sanela-jenkins-foto-avaz

 

"Čuo sam da su Sarajevo i Bosna divni, hoću i sam da se uvjerim u to. Tu sam sa svojom prijteljicom Sanelom i obećala mi je pokazati ljepote ovog grada i zemlje. Čuo sam puno o Sarajevu i sada sam  i ja tu. Što se tiče moga plana boravka u Bosni, zato brine moja prjateljica Sanela", izjavila je kratko za DEPO PORTAL  poznata zvijezda.

 

Zasad nije poznato koliko dugo Brown ostaje u Sarajevu i kakav je plan njegove posjete. Zna se samo da će Sanela Jankins u BiH proslaviti svoj rođendan, nije objavljeno koji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg; Foto: Dnevni avaz)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook