Nećete ga ostaviti ravnodušnim

Sedam savjeta za nezaboravan oralni seks

DEPO PLUS25.07.14, 19:56h

Sedam savjeta za nezaboravan oralni seks
Budući da oralni seks nije nešto u čemu možete postati dobri preko noći, donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da budete što bolji i svom dragom priuštite nazaboravano iskustvo svaki put

Nema muškarca koji ne voli oralni seks. Ali, kad se počnete spuštati dolje muškarci očekuju i da znate šta radite.

 

Budući da oralni seks nije nešto u čemu možete postati dobri preko noći, donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da budete što bolji i svom dragom priuštite nazaboravano iskustvo svaki put, prenosi Ljepota.ba.

 

Krenite polako – Budite nježni i krećite se polako kako biste mu priuštili što intenzivniji užitak na samom početku. Započnite sa nježnim poljupcima i pokretima jezikom, te postepeno budite sve odvažniji.

 

Bez zuba – Budite oprezni jer ga zubima možete čak i povrijediti. Njegova intimna zona je veoma osjetljiva, pa se stoga potrudite da zube držite podalje.

 

Jezik – Nemojte zaboraviti koristiti jezik. Prolazeći jezikom preko kože lako ćete otkriti koji dijelovi su najosjetljiviji, pa se fokusirajte na njih kako biste mu priuštili najbolji užitak.

 

Duboko grlo – Stavljanje čitavog penisa u usta mnogim muškarcima je najveći dokaz strasti. No, mnoge žene se plaše učiniti to zbog nagona na povraćanje. Najvažnije je da udahnete duboro i opustite vilicu i grlo. Ako vam svejedno ne uspije da ga bez nagona na povraćanje čitavog stavite u usta, najbolje je da odustanete.

 

Pogled – Muškarci vole znati da uživate u pružanju oralnog seksa, a ne da to činite samo kako biste to obavili jer znate da on to voli. Stoga, dok ste dolje, podignite glavu i gledajte ga ravno u oči dok ga zadovoljavate.

 

Ruke – Nemojte zaboraviti koristiti ruke. Najveći užitak priuštit ćete mu koristeći usta i ruke istovremeno.

 

Eksperimentišite – Budite spremni na istraživanje i eksperimentisanje. Pažljivo posmatrajte kako reaguje na vaše dodire kako biste znali u čemu najviše uživa, pa onda tome i posvetili najviše pažnje.

 

(Ljepota.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook