EKSPLOZIVNA TVRDNJA

Hillary Clinton: Billa je u djetinjstvu zlostavljala majka, zato je bio ovisan o seksu

Hronika25.07.14, 08:51h

Hillary Clinton: Billa je u djetinjstvu zlostavljala majka, zato je bio ovisan o seksu
Bivši američki predsjednik Bill Clinton bio je ovisan o seksu zato što ga je u djetinjstvu zlostavljala majka Virginia Kelley. Tu je eksplozivnu tvrdnju navodno još 1999., godinu dana nakon što je Clintonov boravak u Bijeloj kući uzdrmala ljubavna afera s Monicom Lewinsky, iznijela njegova supruga Hillary

 

Tako barem u svojoj novoj knjizi tvrdi Lucinda Franks, spisateljica koja je svojedobno za svoj rad dobila Pulitzera. Kaže da je s Hillary radila intervju 1999., koji je većim dijelom objavljen u propalom časopisu Talk, ali tada je odlučila ne izlaziti u javnost s dijelom u kojemu se spominje navodno zlostavljanje.

 

U dijelu intervjua koji je izašao u spomenutom časopisu, Franks je Hillary pitala o Billovoj navodnoj ovisnosti o seksu, no ona joj je tada uzvratila kako njegov problem ne vidi kao ovisnost, nego kao 'slabost'.

 

Kao što je poznato, Bill je javno priznao da je svoju suprugu prevario s Gennifer Flowers i Monicom Lewinsky, a uz njega se godinama vezuju razne priče o brojnim drugim ljubavnim avanturama, no malo koja od njih je potkrijepljena nekim opipljivijim dokazima.

 

Clintonova majka je preminula 1994. godine.

 

Knjiga Lucinde Franks jedna je u nizu koje posljednjih mjeseci izlaze, a u kojima se spominje ili je glavna tema Hillary Clinton. Autorima je postala zanimljiva zbog vjerojatnosti da će se kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima, što ona još nije ni potvrdila ni demantirala.

 

'Kelley je svog sina zlostavljala na nezamislive načine. Kada majka učini tako nešto, to ostavlja trajan trag. Ne želim ulaziti u detalje, samo ću reći da kada se takve stvari dogode djetetu, ostaju ožiljci', citirala je Franks bivšu prvu damu SAD-a.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook