PA KOLIKO IH JE VIŠE IMAO

Bill Clinton bio u ljubavnoj aferi s rasnom plavušom

Hronika22.07.14, 20:56h

Bill Clinton bio u ljubavnoj aferi s rasnom plavušom
Tako bar tvrde agenti tajne službe koji su bili u njegovom obezbjeđenju. Nova knjiga Ronalda Keslera otkriva da je osoblje kabineta Billa Clintona njegovu ljubavnicu zvala "Energent" i da je ona bez problema dolazila u njujorški dom Clintonovih.

Knjiga Ronalda Keslera "Detalji o prvoj porodici" u kome se nalaze i svjedočena agenata tajne službe o životu predsjednika Clintona koji je držan pod velom tajne. To se između ostalog odnosi i na predsjednikovu ljubavnicu, plavušu sa veoma naglašenim i bujnim grudima.

 

Zajedno su bili samo na maskenbalu Elizabeth Hurley i Bill Clinton

 


Prema navodima iz knjige, jedan od izvora otkriva i da je Clintonovo osoblje njegovoj ljubavnici, rasnoj plavuši, nadenulo nadimak "Energent" i da ona nikada nije imala problema da uđe u njegov dom u Njujorku.

Navodno, obezbjeđenje je dobilo instrukcije da je ne zaustavlja, da joj ne prilazi nego da je jednostavno samo pusti da uđe, rekao je ovaj izvor.

 

"Bio je izuzetno topao dan, a ona je nosila jako tanku i kratku top majicu. Kada se sagla da dohvati nešto grudi su joj bile totalno izložene očima javnosti. Također je bila jako lukava, ali nije bila bahata, čak je agentima donosila kolačiće."

 

Huffington Post prenosi kako su agenti koji su bili dodijeljeni Hillary Clinton radili zajedno sa kolegama koje su čuvale tadašnjeg predsednika kako bi sakrili "Energent" od prve dame.
Pres službe Bila i Hilari Klinton odbile su da komentarišu navode iz ove knjige.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook