FOTO/ OVDJE VAM KIŠA NE MOŽE POKVARITI DAN

Zavirite u novu baštu u Sarajevu: Šmek egzotične nargile u najživljoj ulici u centru grada

Lifestyle17.07.14, 14:55h

Zavirite u novu baštu u Sarajevu: Šmek egzotične nargile u najživljoj ulici u centru grada
Pelijepa bašta - Nargila Launge Caffe Story, u centru Sarajeva, svojom egzotičnom atmosferom posve odudara od jednoobraznog ambijenta okolnih ugostiteljskih objekata, te je za kratko vrijeme postala prepoznatljivo okupljalište gradske omladine

 

hostel-story-9


Krajem prošle godine u Sarajevu je otvoren hostel Story, smješten u ulici Muvekita br. 4, poznatoj gradskoj koti koja vrvi atraktivnim kafićima i najprimamljivijim mjestima za izlazak u bh. prijestolnici.


A od prije nekoliko sedmica u sklopu hostela otvorena je i prelijepa bašta - Nargila Launge Caffe Story, koja svojom egzotičnom atmosferom posve odudara od jednoobraznog ambijenta okolnih ugostiteljskih objekata, te je za kratko vrijeme postala prepoznatljivo okupljalište gradske omladine.

 

Inače, hostel Story raspolaže sa 12 smještajnih jedinica od kojih je devet predviđeno za grupni smještaj, dok su tri apartmanskog tipa. Udobni kreveti, čiste i prozračne sobe, računari sa internet konekcijom i televizori sa kablovskom televizijom u svakoj od soba, popularna cijena smještaja i lokacija u samom centru Sarajeva, kao i ostali sadržaji koje hostel nudi, čine ga iznimno primamljivim za turiste koji pohode glavni grad BiH.


Novootvorena bašta u opuštajućem ambijetu orjenta, u čijoj ponudi se pored najraznovrsnijih koktela nalaze i novi egzotični okusi nargile, dodatni su razlog za posjetu hostelu Story.


A ako još niste posjetili ovo mjesto u gradu, zavirite u njega putem naše galerije. Ne sumnjamo da će vas putevi što prije dovesti ovamo...

 

hostel-story-11

 

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook