RJEŠENJE U PRAVOM MOMENTU

DOMOD rashlađuje ljeto - najveća akcija klima u julskom katalogu

Biznis Klub08.07.14, 15:27h

DOMOD rashlađuje ljeto - najveća akcija klima u julskom katalogu
Ljeto je, a sigurno najbolja ponuda klima dolazi iz DOMOD-a. DOMOD donosi rješenje u pravom momentu

 

Pravi brend i povjerenje kupca zaslužuju samo oni koji mu donose najbolji kvalitet po najprihvatljivijoj cijeni u trenutku kad je kupcu to najpotrebnije. Ljeto je, a sigurno najbolja ponuda klima dolazi iz DOMOD-a. DOMOD donosi rješenje u pravom momentu.


Klima uređaji se ne kupuju svaki dan, nego se pažljivo biraju jer se računa na njihovu dugoročniju upotrebu. Kupcima je dovoljna nervoza uzrokovana nesnosnim vrućinama i najmanje im treba i dodatna nervoza oko kupovine klima i njihove enventualne loše kvalitete. A pošto se uvijek zna šta je i gdje provjereno iz DOMOD-a donose neodoljivu ponudu na Samsung klimu 12 (dvanaesku) sa besplatnom ugradnjom. A kome Samsung nije prvi izbor tu su i VOX klime sa 5 godina garancije sa cijenama već od nevjerovatnih 399 KM.


Samo je ponuda u DOMOD-ovom julskom katalogu vrela, a cijene su te koje rashlađuju. Preporučujemo produženu akciju na televizije povodom svjetskog prvenstva. LED, Smart, 3D i različite veličine televizija su na akciji kako bi svaki ukus mogao zadovoljiti svoju potrebu. Izdvojena je i ponuda laptopa i smart mobilnih telefona da bi se u svakom momentu „bilo na vezi“.


U asortimanu bijele tehnike vrvi od popusta i raznolikih artikala. Frižideri da se u ovim vrelim danima razgali duša nekim rashlađenim pićem ili hranom, šporeti za kuhanje do besvijesti, mašine za veš za blistav veš i mnogo drugih uređaja. Sve je po mjeri kupca. Asortiman malih kućanskih aparata i posuđa je „od igle do lokomotive“ za svaki dom. Poseban je akcenat na ramazanskoj akciji na cjelokupan Korkmaz asortiman koji je dostupan po čak 15% nižoj cijeni.


S DOMOD-om se uvijek zna da se na pravom mjestu, a sa julskim katalogom i u pravo vrijeme.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook